FIS Continental Cup 17.-19. februar 2023 i Renabakkene

Tap i kveldskamp på Vangbanen.

Vang FL

Motstander denne torsdagskvelden var Vang Fotballag.

Les mer..

Rena som i de foregående treningskamper har spillt 4-3-3  var nå tilbake i sin "vante" formasjon.

Etter en noe laber innsats mot Kjellmyra var det vinnervilje som var dagens ord i garderoben før kamp.

Men Renagutta gjorde det vanskelig for seg selv og ble liggende under med 2-0 etter 26 minutters spill.(19.min. 26.min.). Med flere gode Renasjanser ble det først uttelling i det 36. minutt da en Vangspiller handser i feltet, Thomas Aukland er sikker fra straffemerket.

Etter hvilen er det Renagutta som styrer og det meste av banespillet foregår på Vangs Banehalvdel, men kula finner ikke veien til nettmaskene. Selv om målene uteble ble dette Renas omgang med mange gode kombinasjoner og sjanser.

" en andre omgang vi tar med oss mange positive svar fra, spiller vi slik kommer også målene og resultatene"

1-0 (19.min) Vang FL

2-0 (26.min) Vang FL

2-1 (36.min) Thomas Aukland (straffe).

Vi ønsker Vang FL lykke til med årets sesong (4 division avd.1).

Renas lag: Akram Addin,Bjørn Erik Vestli, Bjarne B. Tollefsen, Lars- Petter Røed, Lars Wilhelmsson, Thomas Aukland, Christen Skaasheim,Tom-Arild Glenne, Marius H. Johansen,Jim Åge Hildrum,Erlend Olsen,Christer Orre Hult,Krister Glomsvoll, Glenn Inge Moe og Henrik R Hagen